Werktips voor modellen

Lees hier alles over de voordelen van webcam werk
werktips-voor-webcammodellen

Werktips voor webcammodellen

In het begin kan het lastig zijn om je weg te vinden als webcamgirl, het is niet even makkelijk. Veel webcamgirls (en webcam koppels) hebben in het begin wat tijd nodig om het reilen en zeilen van het werk uit te vinden. Zeker als je geen ervaring hebt in de erotische branche kan dit onwennig en een echte uitdaging zijn. Vertrouw er gerust op dat als je wat ervaring opdoet dan zal het steeds makkelijker zijn.

Deze tips zijn niet alleen bedoeld voor beginnende webcamgirls, maar ook voor diegene die dit werk misschien al langer doen en wat extra ‘tips of the trade’ willen weten. Deze tips en tricks zullen waardevol zijn voor beginnende (en gevorderde) cammodellen.

Deze tips zullen je zeker helpen om meer klanten te trekken, meer geld te verdienen en je werk zo goed mogelijk in te delen.

Kies de beste tijdstip om te webcammen
Als je kiest om alleen voor een Nederlandse webcamseks site te werken, zoals Islive dan is de beste tijdstip om te webcammen in de avonduren, meestal rond een uurtje of 8 wordt het extra druk op de website. Dit is het tijdstip waarop de meeste mannen thuis zijn na het werk en lekker willen relaxen met een leuke dame. Je kunt natuurlijk ook op andere tijden webcammen, want de hele dag door komen er bezoekers op de chat.

Als je werkt op een buitenlandse site, zoals op LiveJasmin of Chaturbate kun je op elke uur veel bezoekers verwachten. Dit komt door het feit dat dit groote, zeer bekende, internationale webcamsex site zijn waar heel veel klanten van over de hele wereld komen. De webcam bezoekers zijn internationaal en komen uit alle tijdzones. Dag en nacht komen er duizenden (voornamelijk) mannen de chat bezoeken en jij kunt hier goede verdiensten mee maken!

Als webcamgirl ben je vrij om zelf te bepalen wanneer en voor hoelang je gaat werken. Er is geen baas die je opgelegd om vaste tijden te werken, je werkt lekker wanneer het jou het beste uitkomt.

Wat wij je als tip mee kunnen geven is: probeer vaste, regelmatige uren te werken. Door op dezelfde tijdstippen te cammen kunnen klanten hier aan ‘wennen’ en het in hun agenda zetten voor een vervolgbezoek. Klanten weten op deze manier precies welke dag en om hoe laat je online bent. Dit is een belangrijke tip om veel vaste klanten te werven. Van veel vaste klanten kun je extra geld verdienen in de vorm van fooi en kadootjes. Je kunt de uren waarop je gaat werken vermelden op je cam profiel.

Koop een webcam met geluid en zet het geluid aan!
Dit is een belangrijke tip die je veel geld zal opleveren. Als je een webcam hebt waarin een microfoon zit, zet deze aan, zodat klanten je ook kunnen horen tijdens het cammen. Dit geeft een extra dimensie aan het chatten! Mannen vinden het gekreun van een vrouw die geniet of klaarkomt erg opwindend. Je kunt je voorstellen dat als je een geile (masturbatie) show geeft met geluid dat dat veel spannender is voor de klant dan een showtje zonder geluid. Laat je vooral horen tijdens het cammen want het zorgt dat je de aandacht van de mannen langer vasthoud.

Natuurlijk moet je er wel op letten dat als je geluid aan staat je andere geluiden, zoals een film, telefoongesprek of iets anders je sessie niet laat storen. Je moet ook oppassen wat je allemaal zegt. Je wil geen persoonlijke details verklappen tijdens het cammen.

Heb je nog geen goede HD webcam met geluid – koop er gelijk een. Het is de investering meer dan waard.

Kan ik ook anoniem cammen?
Camgirl werk is vrijblijvend en daarom is het ook goed mogelijk om anoniem te cammen. Als je voor het eerst aanmeldt als model met je wel jezelf wel kenbaar maken en de nodige gegevens opsturen, maar dit is alleen voor de administratie. Er komen geen privé gegevens online te staan. De privacy van modellen wordt nauw bewaakt door de webcam bureaus. De gegevens die zij vragen zijn voor het vaststellen van je leeftijd en een bankrekening om je uit te kunnen betalen. Eenmaal ingeschreven mag je zelf kiezen of je geheel anoniem (zonder je gezicht in beeld) te webcammen of dat je wel iets laat zien als je gaat webcammen. Het is aan jou – niemand verplicht jou om altijd met je gezicht in beeld te komen als je werkt.

Werken op meerdere platformen is ook mogelijk
Cammen bij meerdere webcam platformen is een manier om veel werk te krijgen, wat een positief effect zal hebben op je maandelijkse inkomsten. Als model hoef je niet alleen te blijven bij 1 bureau, zoals Islive, te blijven. Je kunt bij meerdere platformen aanmelden en tegelijk werken met gebruik van splitcam software. Deze software stelt je in staat om met 1 webcam op meerdere sites uit te zenden.

Wij raden je aan, als je nieuw bent in de branche, om te beginnen op 1 platform. Islive is een goede keuze want het is een Nederlands bedrijf met voornamelijk Nederlands sprekende klanten. Na een tijdje wat ervaring op te hebben gedaan kun je bij andere bedrijven aanmelden.

Als je gaat uitzenden op meerdere sites is het belangrijk dat je alle klanten waarmee je chat voldoende aandacht geeft. Het is lastig om je aandacht zo te moeten verdelen maar de klanten betalen om met jou lekker live te kunnen webcammen. Als je ze niet voldoende vermaakt zullen ze snel weg zijn.
Zorg voor een prettige werkruimte als camgirl
Je kunt je werkruimte (slaapkamer, woonkamer, studie) inrichten naar eigen smaak – maak er een sfeervolle ruimte van waar je fijn in kunt werken en dat goed overkomt op de camera. Besteed aandacht aan voldoende sfeer belichting zodat klanten jou goed kunnen zien.

Zorg er voor dat je niet hoeft te zoeken naar spullen (seksspeeltjes, sigaretten, handdoek, telefoon, glijmiddel…) tijdens het webcammen – alles bij elkaar binnen handbereik werkt het beste. Je bent dan ook niet constant in en uit beeld.

Als je even weg moet (naar de wc of iets anders) dan is het aan te raden om een bordje te maken met daarop de tekst ‘Zo terug’ of ‘back in a few minutes’ zodat klanten weten dat je niet weg ben maar zo weer te zien bent achter de cam.

Ga niet zitten bellen tijdens het cammen
Probeer niet de hele tijd op je telefoon te zitten als je gaat webcammen. Als klanten dit zien denken ze vast van ‘die zal vast geen aandacht voor mij hebben’. Als je geld wil verdienen in deze branche moet je wat respect hebben tov de klanten en je werk.

Houd er rekening mee dat klanten (goed) betalen om met jou te mogen chatten en cammen! Zij betalen jou voor een hete show en geile chat – aandacht van een leuke dame. Bezoekers zullen snel doorhebben als je geen aandacht voor hun hebt en de chat verlaten. Hiermee verlies je veel inkomsten en de mogelijkheid op vaste klanten.

Geen bezoekers is ook geen inkomen!

Zorg voor een verzorgd uiterlijk
Netjes en verzorgt overkomen is een belangrijk aspect van het werken als webcamdame. Je hoeft geen super model figuur te hebben, geen perfect lijf te hebben, maar netjes en verzorgd overkomen kan elke vrouw. Wanneer je gaat webcammen met een klant kan je maar 1 keer een eerste indruk maken. Voor elke webcam sessie moet je er op en top uitzien met een goed humeur. Het is ook belangrijk om steeds vrolijk te zijn op je webcam. Ongeacht welke privéproblemen je ook mag hebben, zorg ervoor dat dit niet te zien is op je webcam.

Klanten komen voor een positieve, spannende, erotische ervaring… en jij kunt ze dat geven.

Trefwoorden: werken als cammodel, werken als camgirl, camboy of webcamstel, cammen, tijdstip om te cammen, webcamplatformen, webcam met geluid, webcamplatform, webcamplatformen werken als cammodel, cammen vanuit je eigen slaapkamer, webcambezoekers
← Een online baan als camgirl bij XmodelsOnline erotisch thuiswerk D →
Dit vind je misschien ook leuk
Inschrijven als webcamdame
Marloes de Vries 26 oktober 2018
Werken als camgirl is leuk en spannend
Marloes de Vries 3 november 2018
Beginnen als webcamgirl of cam man
Marloes de Vries 16 oktober 2018
Zoeken
Islive webcamgirl worden
Thuiswerken op Xmodels
Sign Up as LiveJasmin Model
Categories
Camgirl
Webcamgirl
Contact
Marloes Dekkers | Amsterdam | Nederland
Tel. +31 20 7051303
Email: [email protected]
Website: www.webcamgirlsgezocht.nl
Copyright © 2023 Webcamgirls gezocht. Alle rechten voorbehouden.
Thema: Accelerate door ThemeGrill. Powered by WordPress.
Homepage DHet werk DAanmelden als webcamgirl DBlog DFAQ D

Aanmelden

© Copyright 2025 Webcamgirlsgezocht.nl - All Rechten Voorbehouden
Contact - Aanmelden - FAQ

Drag and Drop Website Builder