Voor wie

De populariteit van webcamgirl werk is in de laatste jaren erg toegenomen, mede dankzij het geit dat het werk meer sociaal geaccepteerd wordt. Het is ook in populariteit gegroeid doordat een aantal bekende Nederlandse dames, zoals Verona van der Leur, als webcamgirl werken en het beroep op de kaart hebben gezet. Bezoekers vinden het prachtig om dit soort dames actief te zien achter de webcam!

Webcam werk is niet iets nieuws van de laatste jaren, maar bestaat als sinds het begin van het internet. Dames die erotische handelingen, tegen betaling uitvoeren op het beeldscherm is een fenomeen en was gestart toen het voor het eerst mogelijk was om webcambeelden uit te zenden over het net.

Voor vrouwen en stellen, van 18 jaar en ouder, die graag webcammodel werk willen doen is het mogelijk om gratis online aan te melden en vanaf huis te werken. Niet iedereen is geschikt voor webcamgirl werk, je hebt er wel een aantal eigenschappen voor nodig om dit werk goed te kunnen doen.

Wie is geschikt voor webcamgirl thuiswerk?

Webcamgirl werk is alleen geschikt voor vrouwen van 18 jaar en ouder (je bent nooit te oud om mee te doen!). Het werk is erotisch van aard en alleen geschikt voor volwassenen!

Iedereen, dames en heren die graag wil werken in deze erotische industrie kan webcamgirl/webcamkoppel worden. Webcamgirl thuiswerk is niet alleen geschikt voor topmodellen met een top figuurtje. Je hoeft geen beeldschone, jonge blonde meid van rond de twintig jaar te zijn om mee te doen! Alle type dames en heren worden gevraagd voor dit werk. Er komen veel diverse klanten de webcamsex sites bezoeken en elke klant heeft zijn eigen ‘smaak’ en zoekt zijn ideale type model om live mee te webcam chatten. Webcammen werk is vooral geschikt werk voor leuke, vlotte type dames – het type ‘buurvrouw’ doet het erg goed online. Mannen willen graag online afspreken met een dame die wel eens bij hun in de straat zou kunnen wonen, dat maakt het spannend voor hun.

Uiterlijk is niet belangrijk, maar het is wel belangrijk dat je een goed verzorgde uiterlijk hebt en dat je goed overkomt als je gaat webcammen. Bezoekers cammen graag met een dame die tijd aan zichzelf besteed en er probeert leuk uit te zien – het oog wil natuurlijk ook wat, zeker als het om dit soort werk gaat. Mannen zijn in het algemeen niet op zoek naar een dame die alleen haar uiterlijk mee heeft, maar zijn op zoek naar meer.

Als live webcamgirl moet je niet bang zijn om (deels) naakt voor de webcam te verschijnen. Klanten komen voor seks en erotiek – dat staat centraal. Als je niet preuts bent en lef hebt om er een spannende show van te maken is dat een pluspunt. Op de sites komen veel verschillende soorten mannen en je moet met de meeste goed op kunnen schieten. Een vlotte babbel helpt en een goede dosis inlevingsvermogen ook.

Als je aanleg hebt voor de camera (foto/video) en je niet bang bent om jezelf te geven helpt dat met je carrière als camgirl.

Kan ik aanmelden als camgirl als ik een uitkering heb

Vrouwen of koppels met een uitkering zijn niet uitgesloten van het meedoen als webcammodel/webcamstel. Je kunt vaak in overleg met het UWV of Sociale Dienst extra geld verdienen via een online baantje, zoals webcammen. Het is wel belangrijk om af te spreken hoeveel je op maandbasis mag bijverdienen zonder de uitkering in gevaar te brengen. De drempel voor bijverdienen is vaak hoog, maar voor ieder persoon is de persoonlijke situatie anders. Dit kan je het beste overleggen met je instantie waar je aangesloten bent. Wees ervan bewust dat je dit zelf voor je eigen situatie moet uitzoeken en de verantwoordelijkheid voor de administratie en de jaarlijkse BTW-aangifte ook bij het model valt.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen die je nodig hebt voor dit werk

Eerder in dit artikel hebben wij aangegeven wat de belangrijkste eigenschappen zijn die je nodig hebt als webcamgirl. Hieronder vindt je een lijstje van de belangrijkste eigenschappen die je het meest zullen helpen als webcamgirl.

  • Enthousiasme en doorgangsvermogen

In het begin is alles nieuw en misschien moet je wennen aan het werk en het platform waarop je werkt. Het duurt even om wat vaste inkomsten op te bouwen. Stop er tijd en energie in, zet je goed in en pak het als echt werk aan. Als je in het begin wat investeert pluk je daar later de vruchten van!

  • Niet preuts zijn en grenzen durven te verleggen

Webcamgirl werk is (licht) erotisch werk waar je deels naakt voor moet gaan. Klanten verwachten dit ook. Je moet hier wel tegen kunnen en leuk vinden om te doen. Webcamgirl werk is niet voor preutse dames die niets durven. Het heeft wel een beetje lef nodig om dit werk te gaan doen.

  • Gedisciplineerd zijn om regelmatig te werken

Laat je gezicht vaak zien zodat klanten je kunnen ‘leren kennen’. Als je op regelmatige tijden/dagen werkt kunnen klanten daar op rekenen waardoor je veel vaste klanten krijgt. De verdiensten van webcamgirls worden per minuut per klant berekend en het is belangrijk om veel chatminuten te maken zodat je inkomsten flink kan groeien. Er is geen limiet op wat je kunt verdienen.

  • Spontaniteit en vlot overkomen

Klanten willen actie en een ‘online erotische ervaring’ en zitten niet te wachten op een webcamsessie met een vrouw die er als een zoutzak bijzit en uitstraalt dat ze liever wat anders doet dan achter de cam zitten. Zorg er voor dat je lekker spontaan en vlot overkomt tijdens het webcammen. Toon interesse in de klant die betaald om met jou te kunnen chatten. Vraag naar de wensten van de klant en wat ze graag willen zien of doen. Je kunt er op deze manier echt wat van maken en zorgen dat klanten het zo naar hun zin hebben dat ze regelmatig bij jou chatbox terugkomen! Veel vaste cam klanten betekend een vaste stroom inkomsten.

  • Creativiteit en initiatief

Op de webcamsites werken honderden verschillende modellen. Je moet een manier zien te vinden om je te onderscheiden van alle andere meiden. Door het webcammen creatief aan te pakken kun je dit bereiken. Sommige modellen kiezen er voor om een bepaald typetje te spelen achter de webcam. Je kunt bijvoorbeeld een zuster/verzorgster outfit kopen en dragen als je gaat cammen. Een spannend maskertje of sexy pruik kan ook wonderen doen. Het is zeker aan te raden om wat ‘props’ te gebruiken, zoals seksspeeltjes. De mannen zijn hier dol op en het gebruiken van een dildo tijdens het webcammen geeft het een extra dimensie!

  • Passie voor seks en erotiek

Webcam werk is geen ‘regulier’ werk. Webcamsex werk draait om… seks! Je moet er van houden. Modellen die een passie hebben voor erotiek stralen dit ook vaak uit en klanten ervaren dit als positief. Als je een fetisj hebt, bijvoorbeeld een fetisj voor voeten kan je dit uitspelen achter de cam en de klant mee laten genieten.

Lijkt het je wat – schrijf je in als webcamgirl

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina zoiets van ‘Ja! dat lijkt mij wel wat’?

Ben je een leuke spontane meid die het spannend kan maken voor de camera?

Webcambedrijven zijn doorlopend op zoek naar nieuwe modellen, omdat er door de drukte, genoeg werk is voor ieder type model. Als jij graag wil werken en verdienen in de erotiek dan is online webcam werk zeker wat om eens te proberen. Het aanmelden als model verplicht je tot niets en je kunt direct stoppen als het je niet ligt.

Als populair webcam model kan je serieus geld verdienen. Alles wat je nodig hebt zijn de genoemde punten en blijvende inzet! Iedereen kan het.

Om je aan te melden klik je hier. Om over de verdiensten van camgirls terug te lezen klik je hier. Wij wensen je veel plezier in je nieuwe baan als webcamgirl!

Met een beetje pit en doorzettingsvermogen kan je ver komen!

Trefwoorden: kan ik webcamgirl worden, webcam model werk, ben ik geschikt als webcamgirl, geschikt voor webcamsex werk, werken in de erotiek, extra geld te verdienen, spannend erotisch thuiswerk, verdienen in de erotiek, online webcam werk, geschikt voor webcam werk, Webcamwerk informatie, voor wie is erotisch thuiswerk, webcam model worden, werk als webcammodel, voor wie is islive, webcammen voor geld, ervaringen camgirls, Verdien geld met online, verdienen met je webcam, werk als webcammodel, webcamgirl worden, webcam model werk geschikt thuiswerk, kan ik aanmelden als webcammodel