De verdiensten

Lees hier alles over de verdiensten als webcamgirl
Webcamgirls kunnen veel geld verdienen. Hoeveel kun je verdienen?

Een reden om te gaan werken als webcamgirl kan zijn dat het een handig bijbaantje is naast je studie, of voor extra inkomsten naast een vaste baan. Er zijn tegenwoordig veel dames en stellen die van webcammen hun dagelijkse werk hebben gemaakt – ze zijn dus veel online te vinden achter de webcam.

Hoeveel kun je verdienen als camgirl?

Wat je precies gaat verdienen is verschillend bij elk webcambedrijf, sommige betalen meer dan andere. Op deze site kun je lezen over de betalingen bij de verschillende camplatformen.

Inkomsten worden ook bepaald door welke chat opties jij gebruikt en hoe vaak (en lang) je online bent en actief chat met bezoekers.

Als je 1op1 webcamt dan krijg je een vast tarief per minuut. Dit geldt voor bellen, webcammen en chatten. Je kunt ook allerlei opties kiezen, zoals cammen met chat en cammen met geluid aan.

Webcammen met een enkele klant of met een hele groep

Als je een grote chat hebt waar meer klanten binnen komen (een groepschat) dan krijg je een vast bedrag per klant per minuut. Hier kan je dus lekker mee verdienen want je verdient per klant per minuut. Je totale verdiensten met groepschatten kunnen op deze manier aardig oplopen!

Verdienen met extra betaal opties is ook mogelijk. Klanten kunnen jou tips (fooi) geven en kiezen om privé met jou te chatten. Voor privé chatten betaald de klant 4x het normaal tarief.

Bij Club IsLive verdien je rond de 0,20€ per minuut met bellen en chatten. Dat betekend dat als je een uur werkt je ongeveer 24 euro per uur verdient. Niet slecht voor een beetje chatten en cammen. Vaak verdien je meer dan dit, want soms heb je een privé chat en krijg je nog extra fooi van klanten (als je het goed doet).

Let op de tijd dat je kiest te gaan werken. De meeste modellen kiezen er voor om in de avonduren te gaan werken aangezien dat de tijd is dat er veel mannen online zijn op zoek naar plezier. Hoe mee klanten online, hoe meer je kunt verdienen.

Het fijne van de uitbetalingen bij Islive is dat je 3x per maand wordt uitbetaald als je daar voor kiest. Zo heb je altijd snel je geld op je rekening. Je kiest zelf 3 vaste momenten in de maand waar op uitbetaald wil worden. Dit geldt alleen mits je 150€ of meer hebt verdiend. Heb je minder verdiend dan gaat je saldo mee naar de volgende periode van 10 dagen net zolang totdat je wel een totaal van €150 of meer hebt.

IsLive is de enige Nederlandse webcamsite die direct op je bankrekening uitbetaalt. Die uitbetalingen komen van “Virtual PC Services B.V.” en daarbij staat enkel het factuurnummer vermeld. Om echt discreet te blijven kan je overwegen een aparte bankrekening voor je uitbetalingen aan te maken.

Alle andere, voornamelijk buitenlandse webcambedrijven betalen op andere manieren uit, bijvoorbeeld via cheque of via een Payoneer card. Per site is dit verschillend.

Zoals geschreven worden alle uitbetalingen zeer discreet op je bankrekening gestort! Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand achterhaald wat voor werk je doet.

Vergeet niet dat je bij meerdere webcambedrijven kan werken – zo vergroot je de kans op veel inkomsten. Je bent niet beperkt tot het werken bij ClubIslive, want de andere platformen hebben ook veel klanten en goede verdiensten.

Als je bij islive.nl wil werken of meer wilt weten over de verdiensten daar kun je op deze link klikken voor meer info.

Bij de internationale webcamchat sites bestaat de mogelijkheid voor ‘gratis’ chatten en webcammen. Klanten die jou show komen bekijken kunnen kiezen om betaald privé te chatten of te betalen door je fooi te geven. Fooien kunnen oplopen tot de tientallen dollars, dat is vrij normaal daar, dus kan je op deze manier ook goede verdiensten maken. Bij het Nederlandse webcamplatform kunnen bezoekers alleen webcammen als ze per minuut betalen.

Webcamgirls die zich goed inzetten, weten wat de klant wil en een leuk uiterlijk hebben kunnen duizenden dollars/euro’s per maand verdienen in deze branche! Succesvolle webcamgirls verdienen zo goed per maand dat de meeste stoppen met hun reguliere baan en zich volledig richten op webcam werk. Op de site van Islive kun je zien dat het top model 8000 euro per maand verdient.

Waar kan je het beste aanmelden als webcamgirl?
De beste keus voor een Nederlandse chatplatform is Club Islive. Je kunt daar gratis aanmelden en het werk is vrijblijvend – niets moet, ook niet achter de webcam. Je mag zelf bepalen hoe ver je gaat. Islive is een zeer betrouwbaar webcamsite waar veel modellen met plezier werken. Je kunt hier rekenen op een goede helpdesk met support, vlotte uitbetalingen en 100% discretie. Je hoeft ook geen top model figuurtje te hebben om je aan te melden als webcamgirl – als je er maar leuk uitziet, een vlotte babbel hebt en graag wil werken in de erotische sector.

Als je kiest voor een van de internationale webcambedrijven raden wij de volgende aan:

– Chaturbate
– LiveJasmin
– Xmodels (België)

Trefwoorden: webcamgirl zijn, bijbaantje naast studie, werkgever club sense, webcam dames, vast dagelijkse werk, online, verdiensten per minuut, thuis.nl verdien je met cammen, privé chat, webcamgirl belastingdienst, camplatformen, 1op1, per minuut voor bellen, groepschatten, chatten met bellen, camplatform gewerkt, Club Islive betalen, grote chat, meer verdienen, uitbetaald op tijd, islive.nl tips en flirts, on-line inkomen, cammen en de belastingdienst, camgirl, cammen, camplatform, camverdiensten, cambaantje, beginnen als camgirl, werkloos thuis met uitkering, belastingaangiften, internationale webcam platforms, gratis chatroom, geven van privé shows, verdien aan fooien, webcamgirls uiterlijk, waar aanmelden als camgirl, webcamgirl inkomstenbelasting

Zoeken
Islive webcamgirl worden
Thuiswerken op Xmodels
Sign Up as LiveJasmin Model
Categories
Camgirl
Webcamgirl
Contact
Marloes Dekkers | Amsterdam | Nederland
Tel. +31 20 7051303
Email: [email protected]
Website: www.webcamgirlsgezocht.nl
Copyright © 2023 Webcamgirls gezocht. Alle rechten voorbehouden.
Thema: Accelerate door ThemeGrill. Powered by WordPress.
HomepageHet werkAanmelden als webcamgirlBlogFAQ

Aanmelden

© Copyright 2025 Webcamgirlsgezocht.nl - All Rechten Voorbehouden
Contact - Aanmelden - FAQ

HTML Code Generator