De verdiensten

Lees hier alles over de verdiensten als webcamgirl
Webcamgirls kunnen veel geld verdienen. Hoeveel kun je verdienen?


o- De verdiensten
Hoeveel verdien je als camgirl? Verdiensten van camgirls kunnen oplopen tot wel 50 euro of meer per uur! Niet slecht voor een paar uurtjes sekschatten of bellen per dag. Via diverse webcamsites, zoals Club isLive, Xmodels, Chaturbate of Live Jasmin is het heel goed mogelijk om met erotisch webcam camgirl werk duizenden euro’s per maand te verdienen! De verdiensten lopen altijd per minuut PER klant. Dit kan dus aardig oplopen als je met meerdere bezoekers chat. De verdiensten van camgirls liggen hoog want het gaat immers om erotisch werk. Het werk houd in dat je deels naakt chat met bezoekers en ze erotisch vermaakt met een geile show en sekschat. Het is niet een doorsnee baantje of reguliere job bij de lokale supermarkt

Hoe verdien ik als camgirl
Wanneer je live bent op de website en als bezoekers besluiten om met jou te chatten, te webcammen of te bellen dan maak je minuten. Elke minuut zijn opbrengsten. Die opbrengsten worden door het webcambedrijf nauwkeurig bijgehouden en deze storten ze iedere maand (discreet) op je bankrekening. Alle correspondentie is anoniem en met een algemene vermelding, zodat je privacy blijft gewaarborgd.

Als webcamgirl log je in op het webcam platform en zet je profiel op actief. Vanaf dat moment kunnen bezoekers je bereiken via jou profielpagina – de pagina met jouw foto’s en omschrijving. Als een klant met jou gaat chatten begin jij met verdienen. Elke minuut actief chatten en webcammen betekend geld verdienen. Als camgirl is het dus zaak om klanten lang te vermaken met een spetterende show. Veel modellen trekken sexy lingerie aan en halen er zelfs seksspeeltjes bij om er een echte, knallende show van te maken! Wees creatief in hoe je je eigen show indeelt en luister goed naar wat de klant wenst – zo kan je een erg succesvolle camgirl worden.

Wat verdien ik met camgirl thuiswerk via isLive?
Geld verdienen met chatten en live cammen is snel verdient en veel. Om je een idee te geven van de camgirl verdiensten, geven wij hieronder een voorbeeld.

De hieronder vermelde opbrengsten zijn opbrengsten per bezoeker per minuut. Dus als je met 5 bezoekers tegelijk chat of camt, dan kun je deze bedragen met 5 vermenigvuldigen! Dit kan dus flink oplopen.

Je verdient met cammen
Opbrengst per bezoeker per minuut: €0,18 p/min.
Voorbeeld: Chat je met 5 bezoekers tegelijk is dat € 0,18 x 5 = € 0,90 per minuut, dat komt neer op € 54,- per uur!

Je verdient geld verdienen met Bellen
Opbrengst per beller per minuut: €0,25 p/min.
Voorbeeld: De klant wil met je bellen en cammen tegelijk. Als jij deze bel functie aanzet en bezoeker chat EN belt tegelijk met jou dan is jou opbrengst:

Opbrengst bij bellen + chatten tegelijk: €0,43 p/m.
Extra Verdienmogelijkheden

Je verdient niet alleen aan bezoekers die met je chatten op IsLive, maar jou bezoekers hebben daarnaast nog een aantal andere functies waaraan jij flink extra kunt verdienen.

Tips & Flirts = €0,18 p/stuk
Bezoekers kunnen je tips & flirts geven. Dit kan de klant je geven als fooitje omdat ze jou leuk vinden of lekker met je gechat hebben. Bezoekers mogen je zoveel tips en flirts geven als ze willen. Dus als een bezoeker jou in 1 keer 50 flirts geeft, dan verdien jij direct €9,- extra. Met 1 klik!

Snapshots = €0,18 p/stuk
Jij kunt als je dat wilt de snapshot (plaatje of foto) functie aanzetten, bezoekers kunnen dan tijdens de chat snapshots nemen en deze “kopen”. Jij verdient aan iedere genomen snapshot direct € 0,18. En omdat bezoekers onbeperkt snapshots kunnen maken, kan dit aardig oplopen!

1op1 VIP = €0,72 p/min.
De 1op1 VIP chat kun jij net als de snapshot functie zelf aan of uit zetten. Staat je VIP functie aan dan kunnen bezoekers een VIP chat bij je aanvragen. In een VIP chat verdien je minimaal het 4-voudige dan je normaal verdient, namelijk €0,76 p/min! Daarnaast verdien je aan iedere bezoeker die “meekijkt” ook nog het gewone tarief. Dat kan dus heel snel heel veel verdienen zijn!

Promotie = €0,29 p/min.
Promoten is reclame maken voor je eigen webcampagina. Hiermee laat je nieuwe bezoekers weten dat ze met jou of anderen op het Islive Platform kunnen chatten. Je kunt dit heel simpel doen door op het internet links en advertenties te plaatsen. Je kan ook een startpagina of eigen website maken. Als een nieuwe bezoeker via jouw link betaalt, krijg jij een extra bonus provisie van €0.29 p/min. Dit geld als een bezoeker met jou chat of met een ander webcammodel!

Kortom, als camgirl (via isLive) kun je vanuit huis uit veel en eenvoudig verdienen! Het is allemaal niet ingewikkeld en alles alles voor je geautomatiseerd. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen en chatten of bellen met webcambezoekers. Als je vragen mocht hebben, dan zit er altijd een support team voor je klaar.

Hoe weet ik wat ik verdiend heb?
Via jou persoonlijke inlogpagina kun je altijd duidelijk zien hoeveel je verdient hebt. Hiervoor log je gewoon in en klik je op “Statistieken”. Daar kun je 24 uur per dag realtime precies zien hoeveel opbrengsten je in een bepaalde periode gemaakt hebt. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, je hoeft zelf niets uit te rekenen of bij te houden.

Hoe en wanneer krijg ik uitbetaald?
Club Islive, en de meeste andere webcambedrijven, betalen modellen elke maand uit. Bij isLive is het ook mogelijk om 3x per maand uitbetaald te krijgen. Dit gebeurt volledig automatisch op de eerste werkdag van de maand.

Ten slotte… omdat je zelf bepaalt wanneer en hoeveel je online werkt, bepaal je dus ook zelf hoeveel je verdient. Er is geen maximale verdien-grens en sommige modellen zitten al aan meer dan 5000 euro per maand! Snel geld verdienen doe je als camgirl.

Trefwoorden voor deze pagina: webcam en telefoon werk, beldame worden, belster, erotisch werk, cammen als webcam model, thuisbelster, IsLive cams, online bijverdienen, thuisverdienen, camgirl werkt, hoeveel verdien je met webcam thuiswerken

Zoeken
Islive webcamgirl worden
Thuiswerken op Xmodels
Sign Up as LiveJasmin Model
Categories
Camgirl
Webcamgirl
Contact
Marloes Dekkers | Amsterdam | Nederland
Tel. +31 20 7051303
Email: [email protected]
Website: www.webcamgirlsgezocht.nl
Copyright © 2023 Webcamgirls gezocht. Alle rechten voorbehouden.
Thema: Accelerate door ThemeGrill. Powered by WordPress.
Homepage DHet werk DAanmelden als webcamgirl DBlog DFAQ D

Aanmelden

© Copyright 2025 Webcamgirlsgezocht.nl - All Rechten Voorbehouden
Contact - Aanmelden - FAQ

Offline Website Builder