Voor wie is webcamgirl werk geschikt?

Is webcamgirl werk alleen voor mooie, jonge, slanke meiden?

Ben je minstens 18 jaar en heb je een passie voor seks en erotiek?

Kom dan werken als webcamgirl. Naast je leeftijd zijn er geen vereisten of verwachtingen. Iedereen kan zich aanmelden voor webcamwerk. Er zijn geen eisen mbt je uiterlijk, dik of dun het maakt niet uit. Webcammen is niet alleen weggelegd voor jonge meiden met een perfect figuur. Je hoeft geen super model type te zijn om succes te boeken achter de webcam.

Webcam thuiswerk is vooral geschikt voor vrouwen en koppels die graag willen werken in de erotische industrie. Dit werk is geen ‘doorsnee’ werk, geen regulier baantje. Het is anders dan anders en misschien niet geschikt voor iedereen.

Webcamgirls vermaken betalende bezoekers met een geile webcamshow en chat. Klanten verwachten veel bloot te zien en willen graag chatten met een dame die er echt zin in heeft.

De belangrijkste kwaliteiten van webcamgirls zijn de volgende

  • Leuk, verzorgd uiterlijk (draag sexy lingerie)
  • Enthousiast over het werk (en laat dit merken tijdens het webcammen)
  • Kan goed opschieten met diverse type mensen online
  • Kan zichzelf goed aansturen om regelmatig in te loggen en te werken (je hebt geen baas, dat ben je zelf)
  • Komt positief over en heeft ‘positieve uitstraling’
  • Heeft een vlotte babbel en durft een beetje naakt te laten zien voor de camera (niet al te preuts)
  • Is bereid om er echt voor te gaan, in te zetten voor het werk en kan doorzetten (zeker in het begin van je carrière als het geld nog niet zo hard binnenkomt)

Webcambedrijven zoeken alle type dames voor modellenwerk. Er is genoeg werk vanwege de drukte op de webcamsex sites. Veel klanten die allemaal een andere type model zoeken!

Kan je jezelf vinden in deze kwaliteiten en lijkt het werken als webcamgirl je wat? Schroom niet en schrijf je in. Het aanmelden verplicht je tot niets en het is geheel vrijblijvend thuiswerk.