Is het mogelijk om anoniem te werken als webcamgirl?

Kan ik ook anoniem cammen (zonder mijn gezicht te tonen op de cam)?

Mag je onherkenbaar in beeld verschijnen?

Ik wil graag inschrijven als model maar dan onder een andere (fictieve) naam. Mijn naam staat ook op mijn bankrekening die ik moet opgeven. Kunnen de verdiensten ook op een andere manier worden uitbetaald? Is dat mogelijk?

Anoniem, onherkenbaar werken als webcamgirl
Anoniem, onherkenbaar werken als webcamgirl

Ja, je kunt anoniem werken op de chatsite. Veel modellen dragen een pruik, brilletje of masker om onherkenbaar te werken als webcamgirl. Om je aan te melden moet je wel je eigen gegevens opgeven, zoals je bankrekening nummer, een kopie van je ID kaart of paspoort opsturen en je adres. Deze gegevens komen NIET op de website te staan. Alleen de medewerkers van het webcamplatform kunnen jouw naam zien en jou details worden niet gedeeld met andere. Deze informatie wordt door het bedrijf gebruikt om te verifiëren dat je minstens 18 jaar bent en waar ze de betaling van je verdiensten kunnen overmaken.

Op de voorkant van de webcam site komt jou fictieve ‘modellennaam’ te staan – die mag je zelf kiezen tijdens het aanmelden. Op jou webcamprofiel pagina komt ook alleen maar te staan wat jij daar zelf neerzet. Klanten kunnen op geen enkele manier jou echte identiteit achterhalen en alle gegevens blijven 100% privé.

Handige links naar meer informatie: