Voor wie is webcamgirl werk geschikt?

Is webcamgirl werk alleen voor mooie, jonge, slanke meiden?

Ben je minstens 18 jaar en heb je een passie voor seks en erotiek?

Kom dan werken als webcamgirl. Naast je leeftijd zijn er geen vereisten of verwachtingen. Iedereen kan zich aanmelden voor webcamwerk. Er zijn geen eisen mbt je uiterlijk, dik of dun het maakt niet uit. Webcammen is niet alleen weggelegd voor jonge meiden met een perfect figuur. Je hoeft geen super model type te zijn om succes te boeken achter de webcam.

Webcam thuiswerk is vooral geschikt voor vrouwen en koppels die graag willen werken in de erotische industrie. Dit werk is geen ‘doorsnee’ werk, geen regulier baantje. Het is anders dan anders en misschien niet geschikt voor iedereen.

Webcamgirls vermaken betalende bezoekers met een geile webcamshow en chat. Klanten verwachten veel bloot te zien en willen graag chatten met een dame die er echt zin in heeft.

De belangrijkste kwaliteiten van webcamgirls zijn de volgende

 • Leuk, verzorgd uiterlijk (draag sexy lingerie)
 • Enthousiast over het werk (en laat dit merken tijdens het webcammen)
 • Kan goed opschieten met diverse type mensen online
 • Kan zichzelf goed aansturen om regelmatig in te loggen en te werken (je hebt geen baas, dat ben je zelf)
 • Komt positief over en heeft ‘positieve uitstraling’
 • Heeft een vlotte babbel en durft een beetje naakt te laten zien voor de camera (niet al te preuts)
 • Is bereid om er echt voor te gaan, in te zetten voor het werk en kan doorzetten (zeker in het begin van je carrière als het geld nog niet zo hard binnenkomt)

Webcambedrijven zoeken alle type dames voor modellenwerk. Er is genoeg werk vanwege de drukte op de webcamsex sites. Veel klanten die allemaal een andere type model zoeken!

Kan je jezelf vinden in deze kwaliteiten en lijkt het werken als webcamgirl je wat? Schroom niet en schrijf je in. Het aanmelden verplicht je tot niets en het is geheel vrijblijvend thuiswerk.

Hoe weet ik wat ik verdient heb?

Verdiensten inzien via het platform dashboard pagina
Verdiensten inzien via het platform dashboard pagina

Webcambedrijven maken het inzichtelijk en transparant voor modellen. Ook de verdiensten kun je gemakkelijk zien door op het dashboard te klikken op het linkje ‘statistieken’. Daar staan alle verdiensten en minuten die je gemaakt heb met webcammen/bellen. De gegevens worden regelmatig bijgewerkt. Zo kan je precies zien hoeveel opbrengsten je in een bepaalde periode gegenereerd hebt.

Handige links naar meer informatie:

Kan ik ook geld verdienen met alleen bellen?

Geld verdienen met alleen bellen is mogelijk
Geld verdienen met alleen bellen is mogelijk

Ja, dat kan. Als je liever niet achter de webcam zit en alleen wil bellen met klanten via de chat/telefoon dan is dat ook een optie.

De hieronder vermelde opbrengsten zijn opbrengsten per beller per minuut.

Opbrengst per beller per minuut: € 0,18
Het is mogelijk dat bellers ook tegelijk met je willen chatten. Als jij deze functie aanzet en bezoeker chat EN belt tegelijk met jou dan is jou opbrengst:

Opbrengst bellen + chatten tegelijk: € 0,36

Wat houdt webcamgirl werk precies in?

Wat houdt webcamgirl werk precies in?
Wat houdt webcamgirl werk precies in?

Via het platform van het webcambedrijf, zoals Islive of Xmodels, heb je online contact met voornamelijk mannen waarmee je (erotisch, betaald) kunt chatten, webcammen, e-mailen en/of bellen. Je kunt dit vanzelfsprekend ook anoniem doen, dat bepaal je helemaal zelf. Aan jou de keuze hoeveel uur je werkt, chat, e-mailt en/of belt. 1 uur per week? 5 uur per dag? Alleen in het weekend? Alles mag, want webcamgirl thuiswerk is vrijblijvend en je zit niet vast aan een contract.

Bij het werken als webcamgirl staat seks, erotiek en entertainment centraal. Geile manen komen de site bezoeken voor een hete chat en spanende webcamshow. Hoe beter je dit kan, hoe meer geld je verdient. Klanten betalen per minuut en kunnen ook fooitjes geven als ze het erg naar hun zin hebben.

Handige links naar meer informatie:

Mag ik samen met een partner werken?

Samen met een partner werken achter de webcam
Samen met een partner werken achter de webcam

Ja dat is toegestaan. Je mag met meerdere personen samen achter de webcam werken mits diegene die voor de webcam komen ook aangemeld zijn bij het webcam bedrijf. Het is belangrijk dat alleen mensen van 18 jaar of ouder op de webcambeelden verschijnen.

Wil je graag met een man of juist met een vrouw samenwerken, dan is dat mogelijk. Trio’s cammen is ook mogelijk. Als je met meerdere mensen tegelijk voor de webcam komt is dat onder 1 account en hoe jullie de verdiensten delen mogen jullie zelf bepalen.

Handige links naar meer informatie:

Is webcamwerk betrouwbaar thuiswerk?

Kan ik eerlijk thuiswerk doen als camgirl of is het oplichting?

Er zijn altijd mensen die sceptisch zijn over deze vorm van online werk. Ze lezen informatie over de grootte bedragen die verdient kunnen worden en denken gelijk dat het wel een ‘scam’ moet zijn of dat het simpelweg te mooi is om waar te zijn.

Erotisch webcam werk is 100% eerlijk en betrouwbaar werk mits je aansluit bij een van de webcam bedrijven genoemd op deze website.

 • Islive, Xmodels, Chaturbate en LiveJasmin

Dit zijn bedrijven waar wij onderzoek naar gedaan hebben zodat wij hun met volle vertrouwen kunnen aanraden aan jullie!

Webcammen via de bedrijven die wij hier vermelden is betrouwbaar en betaald goed. Het zijn webcambedrijven met een uitstekende reputatie en zijn volledig legaal en betrouwbaar. De bedrijven bestaan al vele jaren en staan bekend om hun juiste uitbetaling.

Webcambedrijven hebben als uitgangspunt dat modellen met uiterste zorg behandeld worden. Zij verdienen tevens een percentage van jouw bruto verdiensten en zien graag dat modellen tevreden zijn. Hierdoor zijn ze ook afhankelijk van webcammodellen en willen niet dat er door slechte pers geen nieuwe modellen meer aanmelden waardoor ze geen klanten meer krijgen.

De (goede) webcam bedrijven zorgen ervoor:

 • Dat persoonlijke gegevens betrouwbaar worden behandeld en niet gedeeld wordt met andere
 • Dat betalingen kloppen, op tijd zijn en discreet uitgevoerd worden
 • Dat er een helpdesk is die modellen met problemen kan
 • Dat modellen eventueel ook anoniem kunnen werken
 • Dat modellen met plezier kunnen werken vanuit huis op een goed werkend platform met veel klanten

Hoe kan ik uitschrijven als ik wil stoppen?

Stoppen en uitschrijven als webcamgirl is eenvoudig
Stoppen en uitschrijven als webcamgirl is eenvoudig

Stoppen als camgirl kan ten alle tijd, zonder opgave van een reden. Uitschrijven als webcamgirl kan eenvoudig door niet meer in te loggen. Als je account een bepaalde tijd zonder activiteit is gegaan wordt deze automatisch verwijderd.

Als je daarna toch besluit om weer te beginnen als webcamgirl kan je een email sturen naar het webcamplatform met je e-mailadres, modellennaam en ID nummer, dan kan het bedrijf je account weer reactiveren zonder dat je het hele aanmeldingsproces weer opnieuw moet beginnen.

Krijgen klanten mijn privé gegevens te zien?

De gegevens die je invult tijdens het aanmelden, jou privé gegevens, worden nooit getoond aan andere. Jouw privé gegevens zullen ook nooit aan klanten of iemand anders gegeven worden. Deze worden alleen gebruikt door het webcam bedrijf zelf voor administratieve doeleinden.

Webcamgirl gegevens blijven prive
Webcamgirl gegevens blijven privé

Wat op de voorkant van de webcam site komt te staan heb je zelf in handen. Jou profielpagina kun je vullen met korte stukjes tekst over jezelf en een aantal foto’s die JIJ daar wil plaatsen.

Op de webcamseks site gebruik je niet je echte naam, maar een fictieve ‘modellennaam’.

Hoe wordt ik uitbetaald door het webcambedrijf?

Snelle uitbetalingen als webcamgirl
Snelle uitbetalingen als webcamgirl

Bij de meeste Europese en Nederlandse webcambedrijven worden de betalingen gedaan via overschrijving op je bankrekening. Je kunt er voor kiezen om per maand meerdere keren, meeste 2-3 keer, uitbetaald worden. Hierdoor heb je je verdiensten altijd snel op je rekening.

Het is wel belangrijk dat je in een uitbetalingsperiode meer dan 150,- euro hebt verdient om uitbetaald te worden. Als dit minder is dan moet je wachten op de volgende uitbetalingsronde. Voor sommige lijkt het bedrag van 150,- euro dat je minimaal moet verdienen misschien als veel, maar je zult snel merken dat je dit bedrag in korte tijd hebt verdient. De meeste modellen (met ervaring en vaste klanten) verdienen dit in een paar uurtjes!

Wat is belangrijk om te weten bij het aanmelden?

Het aanmelden als webcamgirl is simpel, online te regelen en volledig vrijblijvend. Hier zijn de belangrijkste punten die je moet weten als je van plan ent om aan te melden als webcamgirl.

Wat moet je weten bij het aanmelden als camgirl
Wat moet je weten bij het aanmelden als camgirl
 • Het aanmelden als camgirl is 100% gratis, je hoeft hiervoor niets te betalen
 • Het aanmelden is 100% vrijblijvend, je kan je gratis uitschrijven wanneer jij dit wilt, zonder vragen. Gewoon niet meer inloggen en je account wordt automatisch gedeactiveerd.
 • Na het aanmelden zit je ook nergens aan vast.
 • Geen arbeidscontract
 • Je moet wel een aantal persoonlijke gegevens invullen (naam, rekeningnummer, bewijs van leeftijd) maar deze gegevens blijven privé en worden betrouwbaar behandeld.
 • Na het aanmelden via het formulier moet je nog een aantal dingen opsturen (kopie ID) maar dit kan eenvoudig via de email geregeld worden
 • Je ontvangt nooit post of een telefoontje thuis. Alle communicatie verloopt via het e-mailadres die jij opgeeft.
 • Webcambedrijven gaan zeer discreet om met jou aanmelding

Handige links naar meer informatie: