Rozemijnkoning (22)

Hoi, ik ben Rozemijnkoning en woon in Rotterdam. Overdag volg ik een opleiding en heb ik het druk met colleges, tentamens en studeren. Ik zocht een leuk online bijbaantje dat ik s’avonds zou kunnen doen voor een paar uurtjes. Het extra geld heb ik nodig om mijn beurs aan te vullen want de huur voor mijn studentenkamer is hoog! Het leven van een student is duur, want ik houd ook erg veel van uitgaan en shoppen. Om dit allemaal te bekostigen heb ik gekozen voor een baan als webcamgirl. Het leek mij wel spannend om te chatten met leuke mannen en ik ben totaal niet vies van een beetje virtueel seks.

In de 9 maanden dat ik werk als camgirl ben ik nog nooit een vervelende klant tegengekomen en is het webcammen altijd superleuk geweest. Regelmatig kom ik leuke klanten tegen waar is echt geil van wordt. De verdiensten zijn erg goed. Per maand kan ik op deze manier 1600,- euro bijverdienen. Ik doe het parttime – gewoon een paar uurtjes per dag en ik vindt de verdiensten prima zo.

Als student is camgirl werk zeker een goede optie om te overwegen als je wat extra geld wil verdienen. Het is flexibel, vrijblijvend werk en iedereen kan het. Je hoeft er geen supermodel voor te zijn.

Bekijk hier mijn profiel (veel foto’s)