Cyberchickie (31)

Hoi, ik ben Christa en ik werk onder de schermnaam ‘Cyberchickie’ Ik kom uit Utrecht en werk fulltime in een kledingzaak. Webcammen doe ik voor de leuke bijverdiensten en het spannend werk!

Overdag werk ik in de zaak van 9-5. Het is een suffe baan, maar het is ook weer wat inkomsten. De keuze voor webcamgirl werk was vrij makkelijk voor mij. Ik had zeker wat extra geld nodig en zocht wat anders dan anders – geen suf werk zoals wat ik in mij fulltime werk doe. Webcammen leek mij een passend bijbaantje voor mij, want ik houd van seks en heb een passie voor alles wat met erotiek te maken heeft! Als webcamgirl heb ik al deze dingen en meer. Soms werk ik een paar uurtjes per dag als ik tijd en zin heb. Vrijdag en Zaterdag ga ik lekker shoppen en stappen, dus werk ik niet. Als webcamgirl ben je flexibel en kan je het inrichten zoals je zelf wil. Niets is verplicht en alles is super vrijblijvend.

Voor iedere vrouw die een spanende, goed betaalde bijbaan zoekt is webcammen zeker aan te raden. Probeer het eens hoe het is achter de webcam en je zult zeker geen spijt krijgen!

Bekijk hier mijn profielpagina