Chantal (23)

Hallo, mijn naam is Chantal. Ik ben 23 jaar en kom uit Enschede. Ik vind webcammen een groot avontuur en het past goed in mijn leven. Camgirl werk is perfect voor mij want ik kan het prima combineren met mijn parttime baan als verpleegster en ik verdien er extra geld mee waardoor ik leuke dingen kan doen. Het geeft mij veel (financiƫle) vrijheid, maar ook vrijheid in mijn werk. Het feit dat niets moet is voor mij ook super, want ik durf nog niet ver te gaan achter de cam. Tijdens het webcammen heb ik mijn grenzen en doe ik waar ik comfortabel mee ben en niet verder. Langzaam opbouwen is mijn idee.

Als webcamgirl ben ik erg creatief en weet ik mannen flink geil te maken. Ik probeer om zoveel geile fantasieƫn waar te maken en dit bevalt mijn klanten erg goed, want ze komen regelmatig terug om met mij te cammen. Veel vaste webcam klanten hebben betekend een vaste inkomsten stroom voor mij en dat probeer ik altijd uit te breiden zodat mijn omzet ook kan groeien. Het is niet alleen maar werk hoor. Het chatten met mannen vindt ik super spannend en vaak zitten er leuke gasten tussen waar ik echt een klik mee heb.

Het werken als webcamgirl kan ik zeker aanraden aan vrouwen of stelletjes die er over nadenken dit werk ook te gaan doen. Je zit nergens aan vast, de inkomsten zijn uitstekend dus probeer het gewoon!

Bekijk mijn profiel hier