Cammilla (21)

Ik ben Cammilla uit Eindhoven en werk sinds een paar maanden als webcamgirl op Islive. Overdag volg ik een opleiding hier in Eindhoven, maar omdat ik niet genoeg heb aan mijn Studiefinanciering moest ik op zoek naar een baantje om dat bedrag aan te vullen.

Op het internet kwam ik, na het zoeken, veel verschillende thuiswerk baantjes tegen maar de meeste waren voor inpak werk en andere suffe werk. Ik had geen zin om saai werk te doen dat ook nog eens niet goed betaald. Een baan als webcamgirl had ik eerst afgeschreven, omdat ik dacht dat het toch niets voor mij zou zijn. Na het lezen over hoe het werk in elkaar steekt leek het mij toch leuk om te proberen, Het geld is ook goed, dus heb ik mij aangemeld bij Islive.

Ik werk maar kort achter de cam maar tot nu toe bevalt het heel erg goed. Werktijden zijn geen probleem want die deel ik gewoon in na mijn studie, meestal ‘avonds als er veel bezoekers zijn op de sites van Islive. Het werken wanneer het mij uitkomt is prima en ik hoef de deur er niet voor uit. De inkomsten zijn redelijk, nog geen vetpot, maar ik ben maar net begonnen en verwacht in de komende maanden veel meer omzet. Om mijn profiel te bekijken kan je hier klikken.

Voor meiden die, net als ik, een leuke online baan zoeken dat goede betaald, kan ik werken als camgirl zeker aanraden!