FAQ

Vragen van camgirls over webcam werk

Via email en deze website krijgen wij regelmatig reacties en vragen binnen over het werken als camgirl. Sommige vragen die binnenkomen worden ook door andere gevraagd. Wij  krijgen ook heel vaak vragen van dames die twijfelen om camgirl te worden. Op deze pagina gaan wij in op een aantal van deze veelgestelde vragen over camgirl thuiswerk.

Ik wil camgirl worden en ben opzoek naar goede (betrouwbare) webcamseks sites, welke raden jullie aan?

Als je net gaat beginnen als camgirl raden wij je aan om te beginnen bij Club Islive – een betrouwbare, zeer bekend Nederlands webcambedrijf waar je betrouwbaar thuiswerk kunt doen.

Is het ook mogelijk om anoniem te werken als camgirl? Ik wil graag inschrijven als model maar dan onder een andere (fictieve) naam. Mijn naam staat ook op mijn bankrekening die ik moet opgeven. Kunnen de verdiensten ook op een andere manier worden uitbetaald?  Is dat mogelijk?

Ja je kunt anoniem werken op de chatsite. Veel modellen dragen een pruik, brilletje of masker om onherkenbaar te werken als webcamgirl. Om je aan te melden moet je wel je eigen gegevens opgeven, zoals je bankrekening nummer, een kopie van je ID kaart of paspoort opsturen en je adres. Deze gegevens komen NIET op de website te staan. Alleen de medewerkers van het camplatform kunnen jouw naam zien en jou details worden niet gedeeld met andere. Deze informatie wordt door het bedrijf gebruikt om te verifiëren dat je minstens 18 jaar bent en waar ze de betaling van je verdiensten kunnen overmaken.

Op de voorkant van de webcam site komt jou fictieve ‘modellennaam’ te staan – die mag je zelf kiezen tijdens het aanmelden. Op jou webcamprofiel pagina komt ook alleen maar te staan wat jij daar zelf neerzet. Klanten kunnen op geen enkele manier jou echte identiteit achterhalen en alle gegevens blijven 100% privé.

Kan ik ook webcammen bij verschillende platforms tegelijk? En heeft dat nut en kan ik daardoor meer verdienen?

Wij raden in het begin dat je bij een camplatform begint om wat ervaring op te doen en leren hoe alles reilt en zeilt. Als je na een paar weken weet hoe het werkt kan je zeker ook bij andere cambedrijven aanmelden. Dit raden wij juist aan!

Als je gaat webcammen op andere platformen heb je meer werk als het een keer stil is en heb je ook te maken met verschillende soorten bezoekers. Door te werken op een paar verschillende camplatformen kan je ook voor jezelf bepalen welke het fijnste is. Misschien kies je een Engelstalige webcam site boven een Nederlandse site. Door te werken bij verschillende sites kan je niet alleen kiezen, maar ook meer inkomsten maken.

Is het mogelijk om bezoekers uit Nederland te blokkeren op het chatplatform?

Veel beginnende webcamgirls zijn bang dat hun familie of vrienden in hun chatroom verschijnen – dat is natuurlijk geen leuke verassing, gezien je erotisch werk doet. Deze angst is natuurlijk begrijpelijk maar gelukkig is er een oplossing. Mocht je als camgirl geen Nederlandse bezoekers op je profiel krijgen kan je op de meeste sites een z.g. regioblock instellen – je kunt hier enkele, of alle, regio’s uitzetten zodat er geen Nederlandse klanten op jou chat komen. De meeste webcamseks sites hebben de handige functionaliteit om bepaalde landen, steden en regio’s te blokkeren. Je kunt oop deze manier bezoekers ‘filteren’ – bezoekers uit die bepaalde landen kunnen vervolgens niet meer jou chatbox in.

Op deze manier kun je zo veel webcammen als je wilt zonder bang te zijn familie, vrienden of bekenden tegen te komen, dankzij regio blokkeren wordt werken als camgirl een stuk leuker en relaxed.

Hoeveel verdien ik als webcamgirl?

Als je gaat werken als camgirl heb je je verdiensten zelf in de hand. Hoe veel je verdient hangt helemaal van jou af – hoe vaak je online bent en chat met bezoekers. Als je het werk serieus oppakt en je goed inzet als je online bent dan kan je met gemak 1000 euro of meer per week verdienen! Er is geen limiet op wat je kunt verdienen – elke minuut online chatten betekend inkomsten.

Elk type webcamgirl kan geld verdienen. Natuurlijk heeft je uiterlijk ook wel invloed op je succes maar het gaat meer om hoe je overkomt en hoe goed je bezoekers kan vermaken met een geile webcam show. Er zijn veel klanten die komen cammen – elke klant zoekt weer zijn eigen ‘type’ model om mee te chatten. Met zo veel bezoekers op de seks sites kan in principe iedereen geld verdienen als webcamgirl.

Is het zeker dat ik uitbetaald krijg?

Webcamgirl werk is betrouwbaar thuiswerk dat goed betaald. Veel mensen zien de hoge bedragen die camgirls verdienen op de diverse webcam sites  en denken gelijk dat webcammen niet echt kan zijn – dat het wel oplichterij moet zijn. Dit is echter niet waar. De webcamsites verdienen ook aan de modellen die staan ingeschreven – dit werkt twee kanten op natuurlijk: als de modellen verdienen, verdienen de cambedrijven ook. Een deel van de totale opbrengst gaat naar het model. Webcambedrijven zijn erg transparant wat betreft de betalingen en kunnen niet veroorloven om modellen niet uit te keren, want dan houden zij geen business meer over! Daarom zijn de webcam bedrijven ook erg precies en op tijd met de betalingen.

Ik wil graag webcamgirl worden maar ik wil niet uit de kleren, kan dat?

Het werken als webcamgirl is geheel vrijblijvend  –  als model ben je niets verplicht! Er zijn geen eisen van wat je wel en niet moet doen. Dat is het mooie van thuiswerken als camgirl. Als je kiest om wel uit de kleren te gaan en bezoekers erotisch te vermaken zal je meer klanten ontvangen en dus meer omzet maken.

Ik wil werken als webcamgirl, maar ik ben een man/transgender, kan ik ook webcamgirl worden?

Dat is zeker mogelijk. Iedereen vanaf 18 jaar en ouder kan webcamgirl worden. Mannen verdienen gemiddeld minder dan vrouwen, transgenders verdienen vaak meer dan mannen of vrouwen.

Moet ik een verplicht aantal uren webcammen?

Nee dit hoeft niet. Als camgirl werk je zelfstandig en het werk is vrijblijvend – dat is een groot voordeel van webcamgirl werk. Je bent eigen baas en bepaalt zelf hoeveel uur je online wilt zijn. Als je een kleine bijverdiensten wil maken elke maand kan je kiezen om niet veel te werken. Maar als je veel meer wil verdienen met webcammen en er een serieus inkomen van wil maken kies je om veel uurtjes achter de webcam te maken. Camgirl thuiswerk is makkelijk te combineren met een andere job, studie of sociaal leven – je kunt je werktijd hier omheen bouwen – werken wanneer het voor jou het beste uitkomt.

 

 

 

– Is het webcambedrijf Islive betrouwbaar? Met welk cambedrijf kan ik beter niet in zee gaan?

– Ik ben geen supermodel ofzo, maak ik dan nog kans als camgirl?

– Wat heb ik nodig om te beginnen als webcammodel?

– Hoeveel kan ik verdienen als model voor de webcam?

– Kan ik ook anoniem cammen (zonder mijn gezicht te tonen op de cam)?

– Waar kan ik het beste inschrijven als model? Ik ben op zoek naar een betrouwbaar webcam-bedrijf.

– Moet ik als camgirl/boy belasting betalen over datgene wat ik verdien met cammen?

– Wat doe ik als ik een vervelende bezoeker heb aan mijn camsite?

– Kan ik werken vanuit huis of moet ik in een webcam kamer werken?

– Hoeveel verdienen de meeste populaire webcammeiden?

– Hoeveel kan ik maximaal verdienen als cam-model?

– Werk ik voor een baas? of kan ik dit werk juist als thuiswerk, zonder baas doen?

– Ik woon niet in Nederland of Belgie, Kan ik nog wel inschrijven als cammer?

– Wij zijn een koppel en zoeken webcam werk. Kunnen wij inschrijven bij Islive cams?

– Ik ben een Shemale en wil graag als model werken – kan dit?

Moet ik per se helemaal naakt voor de webcam ik wil liever geile gesprekken met de mensen doen.

als een Web cam girl werken en veel geld verdienen? … nog kamers over voor webcam dames die geld willen verdienen… lijkt het je wat dan …

 

Staat je vraag hier niet bij of zoek je hulp bij het aanmelden? Stuur ons een berichtje en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Trefwoorden: chatbox, camt bij meerdere platforms, 1op1 cammen bij Clubsense, betaald op mijn bankrekening, Veelgestelde vragen over camgirl werk, vragen van camgirls, info voor camgirls, camgirl worden, beste webcamgirl sites, vragen over Islive, regioblock, regio’s blokkeren, Werken als webcam model, Bezoekers chatroom, chatbox klanten, landen blokkeren