FAQ

Via email en deze website krijgen wij regelmatig reacties en vragen binnen over het werken als camgirl. Sommige vragen die binnenkomen worden ook door andere gevraagd. Wij  krijgen ook heel vaak vragen van dames die twijfelen om camgirl te worden. Op deze pagina gaan wij in op een aantal van deze veelgestelde vragen over webcamgirl thuiswerk.

Is webcamgirl werk alleen voor mooie, jonge, slanke meiden?

Ben je minstens 18 jaar en heb je een passie voor seks en erotiek?

Kom dan werken als webcamgirl. Naast je leeftijd zijn er geen vereisten of verwachtingen. Iedereen kan zich aanmelden voor webcamwerk. Er zijn geen eisen mbt je uiterlijk, dik of dun het maakt niet uit. Webcammen is niet alleen weggelegd voor jonge meiden met een perfect figuur. Je hoeft geen super model type te zijn om succes te boeken achter de webcam.

Webcam thuiswerk is vooral geschikt voor vrouwen en koppels die graag willen werken in de erotische industrie. Dit werk is geen ‘doorsnee’ werk, geen regulier baantje. Het is anders dan anders en misschien niet geschikt voor iedereen.

Webcamgirls vermaken betalende bezoekers met een geile webcamshow en chat. Klanten verwachten veel bloot te zien en willen graag chatten met een dame die er echt zin in heeft.

De belangrijkste kwaliteiten van webcamgirls zijn de volgende

 • Leuk, verzorgd uiterlijk (draag sexy lingerie)
 • Enthousiast over het werk (en laat dit merken tijdens het webcammen)
 • Kan goed opschieten met diverse type mensen online
 • Kan zichzelf goed aansturen om regelmatig in te loggen en te werken (je hebt geen baas, dat ben je zelf)
 • Komt positief over en heeft ‘positieve uitstraling’
 • Heeft een vlotte babbel en durft een beetje naakt te laten zien voor de camera (niet al te preuts)
 • Is bereid om er echt voor te gaan, in te zetten voor het werk en kan doorzetten (zeker in het begin van je carrière als het geld nog niet zo hard binnenkomt)

Webcambedrijven zoeken alle type dames voor modellenwerk. Er is genoeg werk vanwege de drukte op de webcamsex sites. Veel klanten die allemaal een andere type model zoeken!

Kan je jezelf vinden in deze kwaliteiten en lijkt het werken als webcamgirl je wat? Schroom niet en schrijf je in. Het aanmelden verplicht je tot niets en het is geheel vrijblijvend thuiswerk.

Verdiensten inzien via het platform dashboard pagina
Verdiensten inzien via het platform dashboard pagina

Webcambedrijven maken het inzichtelijk en transparant voor modellen. Ook de verdiensten kun je gemakkelijk zien door op het dashboard te klikken op het linkje ‘statistieken’. Daar staan alle verdiensten en minuten die je gemaakt heb met webcammen/bellen. De gegevens worden regelmatig bijgewerkt. Zo kan je precies zien hoeveel opbrengsten je in een bepaalde periode gegenereerd hebt.

Handige links naar meer informatie:

Geld verdienen met alleen bellen is mogelijk
Geld verdienen met alleen bellen is mogelijk

Ja, dat kan. Als je liever niet achter de webcam zit en alleen wil bellen met klanten via de chat/telefoon dan is dat ook een optie.

De hieronder vermelde opbrengsten zijn opbrengsten per beller per minuut.

Opbrengst per beller per minuut: € 0,18
Het is mogelijk dat bellers ook tegelijk met je willen chatten. Als jij deze functie aanzet en bezoeker chat EN belt tegelijk met jou dan is jou opbrengst:

Opbrengst bellen + chatten tegelijk: € 0,36

Wat houdt webcamgirl werk precies in?
Wat houdt webcamgirl werk precies in?

Via het platform van het webcambedrijf, zoals Islive of Xmodels, heb je online contact met voornamelijk mannen waarmee je (erotisch, betaald) kunt chatten, webcammen, e-mailen en/of bellen. Je kunt dit vanzelfsprekend ook anoniem doen, dat bepaal je helemaal zelf. Aan jou de keuze hoeveel uur je werkt, chat, e-mailt en/of belt. 1 uur per week? 5 uur per dag? Alleen in het weekend? Alles mag, want webcamgirl thuiswerk is vrijblijvend en je zit niet vast aan een contract.

Bij het werken als webcamgirl staat seks, erotiek en entertainment centraal. Geile manen komen de site bezoeken voor een hete chat en spanende webcamshow. Hoe beter je dit kan, hoe meer geld je verdient. Klanten betalen per minuut en kunnen ook fooitjes geven als ze het erg naar hun zin hebben.

Handige links naar meer informatie:

Samen met een partner werken achter de webcam
Samen met een partner werken achter de webcam

Ja dat is toegestaan. Je mag met meerdere personen samen achter de webcam werken mits diegene die voor de webcam komen ook aangemeld zijn bij het webcam bedrijf. Het is belangrijk dat alleen mensen van 18 jaar of ouder op de webcambeelden verschijnen.

Wil je graag met een man of juist met een vrouw samenwerken, dan is dat mogelijk. Trio’s cammen is ook mogelijk. Als je met meerdere mensen tegelijk voor de webcam komt is dat onder 1 account en hoe jullie de verdiensten delen mogen jullie zelf bepalen.

Handige links naar meer informatie:

Kan ik eerlijk thuiswerk doen als camgirl of is het oplichting?

Er zijn altijd mensen die sceptisch zijn over deze vorm van online werk. Ze lezen informatie over de grootte bedragen die verdient kunnen worden en denken gelijk dat het wel een ‘scam’ moet zijn of dat het simpelweg te mooi is om waar te zijn.

Erotisch webcam werk is 100% eerlijk en betrouwbaar werk mits je aansluit bij een van de webcam bedrijven genoemd op deze website.

 • Islive, Xmodels, Chaturbate en LiveJasmin

Dit zijn bedrijven waar wij onderzoek naar gedaan hebben zodat wij hun met volle vertrouwen kunnen aanraden aan jullie!

Webcammen via de bedrijven die wij hier vermelden is betrouwbaar en betaald goed. Het zijn webcambedrijven met een uitstekende reputatie en zijn volledig legaal en betrouwbaar. De bedrijven bestaan al vele jaren en staan bekend om hun juiste uitbetaling.

Webcambedrijven hebben als uitgangspunt dat modellen met uiterste zorg behandeld worden. Zij verdienen tevens een percentage van jouw bruto verdiensten en zien graag dat modellen tevreden zijn. Hierdoor zijn ze ook afhankelijk van webcammodellen en willen niet dat er door slechte pers geen nieuwe modellen meer aanmelden waardoor ze geen klanten meer krijgen.

De (goede) webcam bedrijven zorgen ervoor:

 • Dat persoonlijke gegevens betrouwbaar worden behandeld en niet gedeeld wordt met andere
 • Dat betalingen kloppen, op tijd zijn en discreet uitgevoerd worden
 • Dat er een helpdesk is die modellen met problemen kan
 • Dat modellen eventueel ook anoniem kunnen werken
 • Dat modellen met plezier kunnen werken vanuit huis op een goed werkend platform met veel klanten
Stoppen en uitschrijven als webcamgirl is eenvoudig
Stoppen en uitschrijven als webcamgirl is eenvoudig

Stoppen als camgirl kan ten alle tijd, zonder opgave van een reden. Uitschrijven als webcamgirl kan eenvoudig door niet meer in te loggen. Als je account een bepaalde tijd zonder activiteit is gegaan wordt deze automatisch verwijderd.

Als je daarna toch besluit om weer te beginnen als webcamgirl kan je een email sturen naar het webcamplatform met je e-mailadres, modellennaam en ID nummer, dan kan het bedrijf je account weer reactiveren zonder dat je het hele aanmeldingsproces weer opnieuw moet beginnen.

De gegevens die je invult tijdens het aanmelden, jou privé gegevens, worden nooit getoond aan andere. Jouw privé gegevens zullen ook nooit aan klanten of iemand anders gegeven worden. Deze worden alleen gebruikt door het webcam bedrijf zelf voor administratieve doeleinden.

Webcamgirl gegevens blijven prive
Webcamgirl gegevens blijven privé

Wat op de voorkant van de webcam site komt te staan heb je zelf in handen. Jou profielpagina kun je vullen met korte stukjes tekst over jezelf en een aantal foto’s die JIJ daar wil plaatsen.

Op de webcamseks site gebruik je niet je echte naam, maar een fictieve ‘modellennaam’.

Snelle uitbetalingen als webcamgirl
Snelle uitbetalingen als webcamgirl

Bij de meeste Europese en Nederlandse webcambedrijven worden de betalingen gedaan via overschrijving op je bankrekening. Je kunt er voor kiezen om per maand meerdere keren, meeste 2-3 keer, uitbetaald worden. Hierdoor heb je je verdiensten altijd snel op je rekening.

Het is wel belangrijk dat je in een uitbetalingsperiode meer dan 150,- euro hebt verdient om uitbetaald te worden. Als dit minder is dan moet je wachten op de volgende uitbetalingsronde. Voor sommige lijkt het bedrag van 150,- euro dat je minimaal moet verdienen misschien als veel, maar je zult snel merken dat je dit bedrag in korte tijd hebt verdient. De meeste modellen (met ervaring en vaste klanten) verdienen dit in een paar uurtjes!

Het aanmelden als webcamgirl is simpel, online te regelen en volledig vrijblijvend. Hier zijn de belangrijkste punten die je moet weten als je van plan ent om aan te melden als webcamgirl.

Wat moet je weten bij het aanmelden als camgirl
Wat moet je weten bij het aanmelden als camgirl
 • Het aanmelden als camgirl is 100% gratis, je hoeft hiervoor niets te betalen
 • Het aanmelden is 100% vrijblijvend, je kan je gratis uitschrijven wanneer jij dit wilt, zonder vragen. Gewoon niet meer inloggen en je account wordt automatisch gedeactiveerd.
 • Na het aanmelden zit je ook nergens aan vast.
 • Geen arbeidscontract
 • Je moet wel een aantal persoonlijke gegevens invullen (naam, rekeningnummer, bewijs van leeftijd) maar deze gegevens blijven privé en worden betrouwbaar behandeld.
 • Na het aanmelden via het formulier moet je nog een aantal dingen opsturen (kopie ID) maar dit kan eenvoudig via de email geregeld worden
 • Je ontvangt nooit post of een telefoontje thuis. Alle communicatie verloopt via het e-mailadres die jij opgeeft.
 • Webcambedrijven gaan zeer discreet om met jou aanmelding

Handige links naar meer informatie:

Wat doe ik als ik een vervelende bezoeker heb aan mijn chatbox?

Lastige klanten kom je van tijd tot tijd tegen. Helaas is dat onderdeel van het werk, maar het is makkelijk om hier mee om te gaan door de volgend tips te gebruiken.

Hoe omgaan met lastige klanten tijdens de chat
Hoe omgaan met lastige klanten tijdens de chat
 • Je kunt de klant direct blokkeren uit de chatruimte
 • Je geeft het aan bij de klant dat ze zich normaal moeten gedragen anders sluit je de chat
 • Je kunt het gewoon accepteren tijdens de ene chat en vervolgens gewoon blokkeren van toekomstige chat met jou
 • Neem contact op met het webcam chatplatform waarop je werkt, zodat zij actie ondernemen met deze klant

Kan ik werken vanuit huis of moet ik in een webcam kamer werken?

Wij raden ieder webcamgirl aan om te kiezen voor thuiswerk. Je kunt ook in een studio gaan werken maar dan heb je niet alle voordelen die je als zelfstandig model wel hebt, zoals geen vaste werktijden, geen reistijd naar je werk, geen baas, goede verdiensten, enz.

Thuiswerken of in een studio - webcamgirls kiezen voor thuiswerk
Thuiswerken of in een studio – webcamgirls kiezen voor thuiswerk

Als je kiest om voor een webcamstudio te gaan werken heb je een baas en heb je de genoemde voordelen niet. Werken voor een webcamstudio komt ook met allerlei regels en verplichtingen waar je echt niet op zit te wachten.

De meeste webcamgirls kiezen voor thuiswerk. Lekker, comfortabel thuis werken in hun eigen omgeving en op hun eigen manier. Webcam werk geeft je, op deze manier, veel vrijheid. Webcamgirls werken thuis zonder arbeidscontract en geheel zelfstandig. Er zijn geen verplichtingen en wat je doet tijdens het webcammen is geheel vrijblijvend.

Wil je webcamgirl worden en ook lekker thuiswerken? Klik hier om je aan te melden als camgirl.

Hoeveel verdienen de meest populaire webcammeiden?

populaire webcamgirls verdienen veel
Populaire webcamgirls verdienen veel geld

Webcamgirls die geruime tijd ervaring hebben opgedaan als model en een vaste klantenkring hebben opgebouwd kunnen rekenen op hoge inkomsten.

Op de website van isLive verdienen topmodellen bedragen van 6000,- tot 8000,- euro per maand! Dat zijn leuke bedragen en dit is niet alleen weggelegd voor bepaalde modellen met een perfecte figuurtje 36. Iedereen kan dit soort verdiensten maken.

Handige linkjes naar meer informatie:

Er is geen limiet op wat je kunt verdienen, geen maximaal bedrag. Alle verdiensten worden per minuut (per klant) berekend, dus hoe meer ‘chatminuten’ je maakt hoe meer inkomsten!

Maximaal verdienen als webcamgirl
Maximaal verdienen als webcamgirl

Hard werkende webcamgirls kunnen veel geld verdienen door regelmatig en vaak in te loggen op het platform en te webcammen met klanten. Elke minuut actief met een klant betekend geld verdienen. Er is geen maximaal grens op verdiensten en je heb zelf de hoogte van je verdiensten in de hand.

Modellen die veel minuten maken en een grootte klantenkring weten op te bouwen kunnen 5000,- euro per maand binnenhalen. Op Islive zijn er modellen die 8000,- euro per maand verdienen. Je salaris is wat je er zelf van maakt! Lijkt het ongelimiteerd geld verdienen het proberen waard? Schrijf je hier in als webcamgirl.

Handige links voor meer informatie:

Werk ik voor een baas? of kan ik dit werk juist als thuiswerk, zonder baas doen?

Zelfstandig aan het werk als camgirl
Zelfstandig aan het werk als camgirl

Het zelfstandig thuis werken is een van de grootste voordelen van webcamgirl werk. Na het aanmelden als camgirl zit je niet vast aan een contract en kun je vrijblijvend aan de slag. Er is geen baas die je zegt wat te doen – dat ben je zelf!

Het zelfstandig werken betekend wel dat je jezelf moet kunnen motiveren om regelmatig op het platform in te loggen en actief aan het werk gaan achter de webcam. Het is werk waarbij je jezelf moet kunnen aansturen want niemand gaat dat voor je doen.

Handige linkjes voor meer informatie:

Ik woon niet in Nederland of België, Kan ik nog wel inschrijven als webcamgirl?

Het fijne van webcamgirl werk is dat het 100% thuiswerk is. Het werk is volledig online en het maakt niet uit waar je bent op de wereld, als je een internetverbinding hebt, kan je werken als camgirl.

Webcambedrijven, zoals Islive en Xmodels, zoeken vrouwen en koppels vanuit alle hoeken van de wereld. Als je niet in Nederland of België woonachtig bent, maakt dat niet uit. Vrouwen van alle nationaliteiten kunnen zich aanmelden mits ze 18 jaar of ouder zijn.

Wil je verdienen als webcamgirl? Schrijf je hier in als model.

Wij zijn een koppel en zoeken webcam werk. Kunnen wij inschrijven bij het Islive webcam platform?

Webcamkoppels werken bij Club Islive
Webcamkoppels werken bij Club Islive

Het platform van Islive is zeer geschikt voor koppels. Islive zoekt regelmatig leuke, nieuwe koppels die achter de webcam willen werken en verdienen. Webcammen met stelletjes is erg populair en betaald goed.

Jullie kunnen als man/vrouw of als vrouw/vrouw aanmelden om te werken als webcamkoppel. Het aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Handige links naar meer informatie:

Ik ben een Shemale en wil graag als model werken – kan dit?

Ja iedereen van 18 jaar en ouder kan zich aanmelden voor webcamseks werk. Shemales, Transgenders, Koppels, dames en heren zijn welkom om zich aan te melden als webcammodel.

Moet ik als webcamgirl belasting betalen over datgene wat ik verdien met webcammen?

Webcamwerk en belasting betalen gaan hand in hand, het is nou eenmaal zo. Bij ieder soort werk en inkomen moet er belasting worden afgedragen. Leuker kunnen wij het niet maken.

Moet ik als webcamgirl belasting betalen
Moet ik als webcamgirl belasting betalen

Als je van plan bent om te gaan verdienen als webcamgirl is belasting betalen een belangrijk onderwerp waar je goed rekening mee moet houden. Bij de meeste webcamsites ga je als zelfstandige in dienst, zonder arbeidscontract en er wordt geen loonbelasting ingehouden. Dit betekend dat je alle belastingen zelf moet regelen. Als webcamgirl is het jou verantwoordelijkheid, maar de Belastingdienst helpdesk kan je hierbij altijd helpen. Voor iedereen en voor elke situatie zijn er andere regels. De mensen bij de Belastingdienst kunnen je hier prima mee helpen. Zij hoeven overigens niet exact te weten wat voor werk je doet. Je geeft gewoon aan dat je online werkzaamheden doet op een blog of website – meer informatie over jou specifieke baan hebben ze niet nodig om je te kunnen helpen. Informatie over je verdiensten, uitkeringen en persoonlijke situatie hebben ze wel nodig om je te kunnen helpen met wat je aan belasting moet betalen. Vaak is er ook een grens waaronder je gewoon vrij mag verdienen.

Trefwoorden: webcamwerk belasting, camgirl belasting betalen, belastingdienst webcammodellen, belasting betalen webcam werk, webcamplatformen werk, loonbelasting afdragen, webcammodel eigen bedrijf, verdiensten opgeeft aan de belastingdienst

Wat heb ik nodig om te beginnen als webcammodel?

Voor werk als webcamgirl heb je niet veel nodig. Natuurlijk heb je een goede webcam nodig, een computer en internet. Meer heb je qua basis spullen niet nodig.

Wat voor spullen heb ik nodig als webcamgirl
Wat voor spullen heb ik nodig als webcamgirl

Wij raden je aan om te investeren in een goede kwaliteit HD-webcam met geluid optie. Een goede webcam heb je al vanaf 70,- euro en heb je zo weer terugverdient doordat klanten veel langer met je blijven chatten en webcammen. Door de goede kwaliteit van het beeld en geluid zullen klanten langer geneigd zijn om in je chatbox te blijven en betalen om meer te zien.

Naast deze basis benodigdheden kan je een aantal andere dingen kopen om je webcam show extra spannend te maken voor klanten. Veel camgirls kopen een paar sexy lingerie setjes om de mannen mee op te geilen. Naast erotische kleding kan je ook een paar geile seksspeeltjes kopen om je show nog interessanter te maken.

Ik ben geen supermodel met de perfecte maten, maak ik dan nog kans als webcamgirl?

De webcamseks sites worden dagelijks druk bezocht, er komen duizenden bezoekers op de sites op zoek naar een leuke dame (of stelletje) om mee te chatten en webcammen. Vanwege deze drukte worden alle type modellen gevraagd.

Webcamgirl werk is niet alleen voor supermodellen
Webcamgirl werk is niet alleen voor supermodellen

Je hoeft niet per se een topmodel te zijn of de perfecte maten te hebben om mee te doen als webcamgirl. In deze branche is het wel belangrijk dat je een verzorgd uiterlijk hebt en lekker spontaan overkomt achter de webcam.

Er zijn geen eisen aan uiterlijk. Je hebt geen ervaring nodig en geen speciale technische kennis is verijsd. Webcamseks werk is alleen voor volwassenen, dus een minimale leeftijd van 18 jaar is wel een noodzakelijk.

Lijkt je het wat om te gaan werken als webcamgirl? Schrijf je hier in!

Handige links naar meer informatie:

Is het webcambedrijf Islive betrouwbaar? Met welk webcambedrijf kan ik beter niet in zee gaan?

Islive is betrouwbaar thuiswerk
Islive is betrouwbaar thuiswerk

Er zijn een viertal bedrijven die wij sterk aanraden en promoten op deze website. Islive is een daarvan en is gelijk het beste, meest betrouwbaar webcambedrijf in Nederland. Zij is lang actief op de erotische markt en heeft in al die jaren een zeer goede reputatie opgebouwd.

Webcammodellen kunnen eerlijk thuiswerken op het platform van Islive en worden daar goed betaald voor hun diensten. Betalingen zijn transparant, op tijd en altijd discreet.

Mocht je een Nederlandse vrouw of stel zijn die graag aan de slag wil in de webcam-erotiek, dan is werken bij Islive een prima keuze!

Handige links naar meer informatie:

Nee dit hoeft niet. Als webcamgirl werk je zelfstandig en het werk is vrijblijvend – dat is een groot voordeel van webcamgirl werk. Je bent eigen baas en bepaalt zelf hoeveel uur je online wilt zijn. Als je een kleine bijverdiensten wil maken elke maand kan je kiezen om niet veel te werken. Maar als je veel meer wil verdienen met webcammen en er een serieus inkomen van wil maken kies je om veel uurtjes achter de webcam te maken. Camgirl thuiswerk is makkelijk te combineren met een andere job, studie of sociaal leven – je kunt je werktijd hier omheen bouwen – werken wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Ik wil werken als webcamgirl, maar ik ben een man/transgender, kan ik ook webcamgirl worden?

Dat is zeker mogelijk. Iedereen vanaf 18 jaar en ouder kan webcamgirl worden. Mannen verdienen gemiddeld minder dan vrouwen, transgenders verdienen vaak meer dan mannen of vrouwen.

Ik wil graag webcamgirl worden maar ik wil niet uit de kleren, kan dat?

Moet ik per se helemaal naakt voor de webcam ik wil liever geile gesprekken met de mensen doen – verdienen met alleen bellen en chatten.

Nee, het webcambedrijf verplicht je niet om naakt voor de webcam te zitten.

Niet verplicht om naakt te webcammen
Niet verplicht om naakt te webcammen

Het werken als webcamgirl is geheel vrijblijvend – als model ben je niets verplicht! Er zijn geen eisen van wat je wel en niet moet doen. Je kiest zelf waar je comfortabel mee bent en dat doe je. Stel je eigen grenzen in. Dat is het mooie van thuiswerken als camgirl. Als je kiest om wel uit de kleren te gaan en bezoekers erotisch te vermaken zal je meer klanten ontvangen en dus meer omzet maken.

Is het mogelijk om veel geld te verdienen als webcamgirl, zonder naakt te poseren?

Ja, het is mogelijk om op deze manier, met je kleren aan, geld te verdienen. Houd er wel rekening mee dat als je naakt gaat webcammen kan je veel meer verdienen. Klanten die de site bezoeken verwachten ook veel bloot, seks en erotiek – dat staat centraal.

Uitbetalingen zijn snel, discreet en gegarandeerd
Uitbetalingen zijn snel, discreet en gegarandeerd

Webcamgirl werk is betrouwbaar thuiswerk dat goed betaald. Veel mensen zien de hoge bedragen die camgirls verdienen op de diverse webcam sites en denken gelijk dat webcammen niet echt kan zijn – dat het wel oplichterij moet zijn. Dit is echter niet waar. De webcamsites verdienen ook aan de modellen die staan ingeschreven – dit werkt twee kanten op natuurlijk: als de modellen verdienen, verdienen de webcambedrijven ook. Een deel van de totale opbrengst gaat naar het model.

Webcambedrijven zijn erg transparant en eerlijk wat betreft de betalingen en kunnen niet veroorloven om modellen niet uit te keren, want dan houden zij geen business meer over! Daarom zijn de webcam bedrijven ook erg precies en op tijd met de betalingen.

Handige links naar meer informatie:

Hoeveel kan ik verdienen als model voor de webcam?

Wat zijn de verdiensten van webcamgirls
Wat zijn de verdiensten van webcamgirls

Als je gaat werken als webcamgirl heb je je verdiensten zelf in de hand. Hoe veel je verdient hangt helemaal van jou af – hoe vaak je online bent en chat met bezoekers. Als je het werk serieus oppakt en je goed inzet als je online bent dan kan je met gemak 1000,- euro of meer per week verdienen! Er is geen limiet op wat je kunt verdienen – elke minuut online chatten betekend inkomsten.

Elk type webcamgirl kan geld verdienen. Natuurlijk heeft je uiterlijk ook wel invloed op je succes maar het gaat meer om hoe je overkomt en hoe goed je bezoekers kan vermaken met een geile webcam show. Er zijn veel klanten die komen webcammen – elke klant zoekt weer zijn eigen ‘type’ model om mee te chatten. Met zo veel bezoekers op de seks sites kan in elke vrouw of stelletje geld verdienen als webcamgirl.

Handige links naar meer informatie:

Is het mogelijk om bezoekers uit Nederland te blokkeren op het chatplatform?

Klanten blokkeren op het chatplatform
Klanten blokkeren op het chatplatform

Veel beginnende webcamgirls zijn bang dat hun familie of vrienden in hun chatroom verschijnen – dat is natuurlijk geen leuke verassing, gezien je erotisch werk doet. Deze angst is natuurlijk begrijpelijk maar gelukkig is er een oplossing. Mocht je als camgirl geen Nederlandse bezoekers op je profiel krijgen kan je op de meeste sites een z.g. regioblock instellen – je kunt hier enkele, of alle, regio’s uitzetten zodat er geen Nederlandse klanten op jou chat komen. De meeste webcamseks sites hebben de handige functionaliteit om bepaalde landen, steden en regio’s te blokkeren. Je kunt op deze manier bezoekers ‘filteren’ – bezoekers uit die bepaalde landen kunnen vervolgens niet meer jou chatbox in.

Op deze manier kun je zo veel webcammen als je wilt zonder bang te zijn familie, vrienden of bekenden tegen te komen, dankzij regio blokkeren wordt werken als camgirl een stuk leuker en relaxed.

Heeft dat nut en kan ik daardoor meer verdienen?

Wij raden in het begin dat je bij een webcamplatform begint om wat ervaring op te doen en leren hoe alles reilt en zeilt. Als je na een paar weken weet hoe het werkt kan je zeker ook bij andere webcambedrijven aanmelden. Dit raden wij juist aan!

Op meerdere platforms werken is mogelijk
Op meerdere platforms werken is mogelijk

Als je gaat webcammen op andere platformen heb je meer werk als het een keer stil is en heb je ook te maken met verschillende soorten bezoekers. Door te werken op een paar verschillende camplatformen kan je ook voor jezelf bepalen welke het fijnste is. Misschien kies je een Engelstalige webcam site boven een Nederlandse site. Door te werken bij verschillende sites kan je niet alleen kiezen, maar ook meer inkomsten maken.

Kan ik ook anoniem cammen (zonder mijn gezicht te tonen op de cam)?

Mag je onherkenbaar in beeld verschijnen?

Ik wil graag inschrijven als model maar dan onder een andere (fictieve) naam. Mijn naam staat ook op mijn bankrekening die ik moet opgeven. Kunnen de verdiensten ook op een andere manier worden uitbetaald? Is dat mogelijk?

Anoniem, onherkenbaar werken als webcamgirl
Anoniem, onherkenbaar werken als webcamgirl

Ja, je kunt anoniem werken op de chatsite. Veel modellen dragen een pruik, brilletje of masker om onherkenbaar te werken als webcamgirl. Om je aan te melden moet je wel je eigen gegevens opgeven, zoals je bankrekening nummer, een kopie van je ID kaart of paspoort opsturen en je adres. Deze gegevens komen NIET op de website te staan. Alleen de medewerkers van het webcamplatform kunnen jouw naam zien en jou details worden niet gedeeld met andere. Deze informatie wordt door het bedrijf gebruikt om te verifiëren dat je minstens 18 jaar bent en waar ze de betaling van je verdiensten kunnen overmaken.

Op de voorkant van de webcam site komt jou fictieve ‘modellennaam’ te staan – die mag je zelf kiezen tijdens het aanmelden. Op jou webcamprofiel pagina komt ook alleen maar te staan wat jij daar zelf neerzet. Klanten kunnen op geen enkele manier jou echte identiteit achterhalen en alle gegevens blijven 100% privé.

Handige links naar meer informatie:

Waar kan ik het beste inschrijven als webcamgirl? Ik ben op zoek naar een betrouwbaar webcam-bedrijf.

Beste webcambedrijven voor webcamgirls
Beste webcambedrijven voor webcamgirls

Ik wil camgirl worden en ben opzoek naar goede, betrouwbare webcamseks sites, welke raden jullie aan?   De beste bedrijven zijn:

 • ClubIslive (Nederland)
 • Xmodels (Nederland, België, Europa)
 • Chaturbate (Amerika)
 • Live Jasmin (Amerika)

Voor een compleet overzicht van de 4 meest betrouwbare webcambedrijven, hebben wij hier een uitvoerig artikel geschreven die je wellicht wil lezen.

Als je voor het eerst gaat beginnen als webcamgirl raden wij je aan om te beginnen bij de Nederlandse site Club Islive. Islive is een zeer betrouwbare site die een goede reputatie heeft op de Nederlandse erotische markt. Op het platform kan je op een eerlijk manier erotisch thuiswerk doen. De voordelen van werken bij Islive zijn: makkelijk thuiswerk, goede verdiensten, alle verdiensten inzichtelijk en transparant, geen limiet op verdiensten, anoniem als camgirl werken mogelijk, geen post thuis, veel klanten op de site – dus veel werkgelegenheid voor modellen. Lijkt het je wat om aan het werk te gaan voor Islive kan je hier aanmelden voor webcamwerk.

Handige links naar meer informatie:

Load More

Staat je vraag hier niet bij of zoek je hulp bij het aanmelden? Stuur ons een berichtje en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Trefwoorden: chatbox, camt bij meerdere platforms, 1op1 cammen bij Clubsense, betaald op mijn bankrekening, Veelgestelde vragen over camgirl werk, vragen van camgirls, info voor camgirls, camgirl worden, beste webcamgirl sites, vragen over Islive, regioblock, regio’s blokkeren, Werken als webcam model, Bezoekers chatroom, chatbox klanten, landen blokkeren