Ervaringen

Op deze pagina kan je een aantal testimonials en ervaringen lezen van webcamgirls die reeds werken in de webcamsexbranche.

Jenny (31): “Geen geldzorgen meer”
Hallo ThuisVerdienen, Een jaar geleden ben ik voor het eerst gaan webcammen als webcam model op is live. Ik vond het eerst hartstikke spannend om te doen maar ik verdiende meteen zo goed dat ik het ben blijven doen. En het bellen is ook hartstikke leuk. Vorige maand ben ik met mijn vriend lekker luxe op vakantie gegaan. Heerlijk! En kan ik dus eerlijk zeggen dat ik sinds ik dit erotisch werk doe met de webcam, geen geldzorgen meer heb, want ik kan snel geld verdienen. Groetjes, Jy

Renate (42): “Eigen werktijden”
Dag mensen van Thuisverdienen.nl, Ik ben huisvrouw en ik heb vele keren geprobeerd, maar ik ben dus duidelijk niet geschikt om voor een baas te werken, zeker niet een die me vertelt wat ik moet doen en vooral wanneer. Dus ik verloor steeds mijn baan. Mijn zoektocht naar een baan waarbij ik zelf kon bepalen wanneer, hoe lang en hoe intensief ik werk is voorbij. Bij thuisverdienen bepaal ik lekker helemaal zelf mijn eigen werktijden. Voor dus de ideale baan en het betaalt ook nog eens geweldig. Erg fijn dus. Met vriendelijke groet, Renate.

Eline (19): “Helemaal anoniem”
Hoi allemaal, ik ben Eline uit de buurt van Amsterdam. Ik studeer nu en woon op mezelf en moet veel huur betalen en heb natuurlijk ook geld nodig voor feestjes en zo ;). Via dit thuiswerken via Islive kan ik dat allemaal makkelijk betalen en ik doe het cammen en bellen gewoon helemaal anoniem. Ik kom nooit herkenbaar in beeld en werk natuurlijk niet onder mn eigen naam. maar mijn bezoekers vinden dat niet erg. Heb het super voor elkaar dus. Doeg.

Monique (33): “Lekker thuiswerken”
Hallo support, Hierbij mijn verhaal ;-] Omdat ik een gezin heb en voor mn kinderen moet zorgen en geen rijbewijs heb, is het voor mij lastig om een baan buiten de deur te hebben. Daarom werk ik al vrij lang vanuit huis, omdat ik dan niet weg hoef en mn eigen tijden kan bepalen. Maar sinds ik voor thuisverdienen werk gaat het helemaal fantastisch. Kinderen naar school, webcam en of mn telefoon aan en verdienen maar! Lekker thuiswerken dus. Dank je Thuisverrdienen!. Groeten van M.

Tags: ervaringen camgirls, ervaring camgirl, ervaringen webcamgirls, ervaring als camgirl, webcammodel ervaringen, testimonials webcammodellen