Benodigdheden

Lees hier alles over het werken als webcamgirl
Welke spullen heb je nodig


Welke spullen
Werken als webcamgirl is een vorm van thuiswerk waarbij je niet veel nodig hebt. Het is geen baantje waar je gelijk allerlei spullen voor moet kopen of dure investeringen voor moet doen. Dit maakt webcamgirl werk erg toegankelijk voor bijna iedereen die dit wil gaan doen.

Wat heb je nodig om als webcamgirl aan het werk te kunnen?
Om te kunnen werken als webcamgirl heb je een aantal basis spullen nodig, de meeste zal je ongetwijfeld al in huis hebben. Je hoeft zeker niet de nieuwste apparatuur te hebben om aan de slag te kunnen achter de webcam.

Een webcam
Het is niet verrassend dat om webcam werk te kunnen doen, je een goede webcam nodig hebt. Als webcamgirl vermaak je betalende klanten met een geile, interactieve show achter de webcam. Klanten die in jou chatbox komen verwachten een goed, scherp beeld. Als ze inloggen en een donker, korrelig beeld te zien krijgen zullen ze snel verder klikken naar het volgende model (die hopelijk een goed, duidelijk webcam beeld heeft). Kortom, een slechte webcam kost je klanten en inkomsten. Als je voor het eerst start als camgirl is het aan te raden dat je de camera die je gebruikt goed test – kijk hoe je zelf overkomt op de webcam.

Mocht je een nieuwe nodig hebben kan je eentje onder de 75,- euro krijgen. Koop een webcam met HD-kwaliteit en een ingebouwde microfoon, zodat klanten je niet alleen goed kunnen zien maar ook horen. Door een beetje te speuren op het internet kan je vaak een hele goede webcam krijgen voor weinig geld. Deze kleine investering kan wonderen doen voor je inkomsten!

Een computer of laptop
Je hebt geen supersnelle gaming computer nodig met alles er op en eraan. Een simpele computer met een redelijk snelle chipset (zoals i5 of i7) is voldoende. Het webcammen gaat via internet en via je browser, dus vooral de browser moet snel zijn. Als je liever een laptop gebruikt, kan dit ook. Vaak hebben laptops een goede ingebouwde webcam die je kunt gebruiken. Het voordeel van een laptop is dat je flexibel bent in waar je werkt. Je kunt overal werken waar je met de laptop een interneverbinding hebt. Sommige camgirls gaan wel heel extreem om met deze flexibiliteit en nemen de laptop (en de klant die meekijkt) mee naar de badkamer om te “douchen”. Dit is niet aan te raden, maar je kunt hier wel erg creatief mee omgaan en je zit niet vast aan een werkplek.

Een betrouwbare internetverbinding
Iedereen heeft tegenwoordig snelle internet thuis, dus dit moet geen probleem zijn. Zorg dat je een goede verbinding hebt met de WIFI in huis zodat je geen belemmeringen hebt in de snelheid of betrouwbaarheid van het signaal. Als je in een webcamsessie zit met een klant wil je niet dat plots de verbinding verbroken wordt. Hier wordt de klant niet blij van en loop jij inkomsten mis.

Spanende kleding of sexy lingerie setjes
Veel modellen gaan wat verder dan de basis spullen en kopen ook een aantal spannende, sexy lingerie setjes om te dragen tijden het webcammen. Hier geilen de mannen enorm op met het gevolg dat ze langer op de chat blijven. Dat betekend meer inkomsten voor jou als model. Je kunt creatief omgaan met hoe je achter de webcam verschijnt. Sommige webcamgirls kiezen er voor om een rollenspel te doen of als verpleegstertje te verkleden. Er zijn een aantal modellen die liever anoniem werken en dragen een pruik of masker tijdens het cammen. Met een beetje fantasie kan je hier leuke dingen mee doen die jou webcamshow nog aantrekkelijker maakt voor potentiële klanten.

Stimulerende speeltjes en sextoys
Als je de mannen echt gek wil maken en lang in jou chatbox wil houden kan je seksspeeltjes gebruiken als extraatje tijdens het webcammen. Dit is niet alleen spannend voor de klanten maar lekker voor jezelf! Het gebruiken van een dildo kan een saaie webcamsessie omtoveren tot een geile, dynamische show waar klanten graag voor blijven (en als je het goed doet – voor terugkomen).

Goede (sfeer) verlichting
Veel modellen zitten nog steeds in het donker te webcammen. Dit werkt niet en klanten knappen daar op af. Wij raden je aan om sfeerverlichting te gebruiken als je gaat werken. Kies verlichting dat niet te vel is maar juist een beetje ‘romantisch’. Genoeg licht, zodat de klant alles goed kan zien maar niet te fel!

Dit zijn een aantal voorbeelden van camgirls die sfeerverlichting goed gebruiken in hun werkruimte:

SuperAnya – Bekijk haar webcamprofiel

Misty – Bekijk haar webcamprofiel

Nicole – Bekijk haar webcamprofiel

Rachellelove – Bekijk haar webcamprofiel

Meer heb je niet nodig voor dit werk
Anders dan het bovengenoemde heb je niet echt nodig. Wees creatief in het inrichten van je webcamshow en gebruik ‘hulpmiddelen’ om het een echte belevenis te maken voor je klanten. Je kunt gerust een aantal ander modellen bekijken en tips opdoen over hoe je het zelf (beter) kunt aanpakken!

Vergeet niet dat er vele ander camgirls actief zijn op de chatsite. Deze dames zijn concurrent en het is verstandig om het beter/slimmer aan te pakken dan zij. Praktisch gezien moet je een aantal dingen gewoon goed op orde hebben: goede webcam (HD kwaliteit), een werkruimte met goed licht en ambiance, een computer die het bij kan houden en internet dat betrouwbaar is.

Webcamgirl werk als een bedrijf
Met de juiste spullen en de juiste mentaliteit van aanpakken kun je er een echt succes van maken. Na een tijdje op deze manier geld verdient te hebben kun je er altijd over denken om een deel van de verdiensten te investeren in het upgraden van je huidige apparatuur. Webcamgirls die het webcam werk als een bedrijf benaderen hebben meer succes dan meiden die het als een leuke hobby zien.

Lijk het je wat om als camgirl aan het werk te gaan? Schrijf je hier gratis in.

Trefwoorden: spullen voor webcamgirl werk, welke webcam voor camgirl, benodigdheden webcamgirls, webcammodel spullen, welke computer voor webcamgirl, welke webcam voor webcamwerk, nodig voor sekswerk, nodig voor webcammen

Zoeken
Islive webcamgirl worden
Thuiswerken op Xmodels
Sign Up as LiveJasmin Model
Categories
Camgirl
Webcamgirl
Contact
Marloes Dekkers | Amsterdam | Nederland
Tel. +31 20 7051303
Email: [email protected]
Website: www.webcamgirlsgezocht.nl
Copyright © 2023 Webcamgirls gezocht. Alle rechten voorbehouden.
Thema: Accelerate door ThemeGrill. Powered by WordPress.
Homepage DHet werk DAanmelden als webcamgirl DBlog DFAQ D

Aanmelden

© Copyright 2025 Webcamgirlsgezocht.nl - All Rechten Voorbehouden
Contact - Aanmelden - FAQ

HTML Website Creator